question

flagamba avatar image
flagamba asked

Formatted question is not like preview !

When I write a question, i see (below) the text well formatted. But when I send the text ... wow! It is NON formatted at all. Why?
meta-asksscformatting
1 comment
10 |1200 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

I have also experienced that, not sure why it happens..
0 Likes 0 ·

1 Answer

· Write an Answer
Grant Fritchey avatar image
Grant Fritchey answered
If you mean that you have put tabs into it, those are not retained by the text boxes the way you would like. So something like this: ColumnA ColumnB 42 43 Is all on one line. But, if you make it code by highlighting it and using button right above the answer box that looks like 101010 it will look like this: ColumnA ColumnB 42 43 Which is better, but still not perfect.
3 comments
10 |1200 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

Thanks for your answer, but if your see my only questions in this forum about **finding the session that owns a transaction blocking tempdb,** I think you can realize easily what I mean. The text i totally unreadable !! Take a look please :-)
0 Likes 0 ·
Yes, I see what you mean. It is the formatting issue. I changed the input buffer output to highlight it as code and if you look at it now, it's readable.
0 Likes 0 ·
Thanks :-) Now it 's okay !!
0 Likes 0 ·

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.